Over Dr Schutz Benelux BV

Wie zijn wij
Dr. Schutz Benelux is leverancier van speciale vloer onderhoudsmiddelen en coatings voor tapijt, hout, elastische vloerbedekking (PVC, Vinyl, Linoleum en Rubber vloeren), minerale vloerbedekking zoals Beton look, PU gietvloeren, Epoxy gietvloeren en heeft tevens een flexibele “PU Color”coating in alle Ral of NCS kleuren.
Onze productlijn bestaat voor het grootste gedeelte uit Professionele toepassingen voor projecten maar wij bieden ook oplossingen voor de designvloer thuis. Daarnaast hebben wij binnen ons programma producten zoals, wasreinigingsmiddelen voor vitrage, Asalin onderhoudsmiddel voor kunststof en gelakte, geƫmailleerde en marmer oppervlakken.
Wij staan voor kwaliteitsproducten veelal op een niveau die door andere chemie fabrikanten niet kan worden geboden. Vandaar dat wij ook veel samenwerking genieten met de meest gerenommeerde vloerfabrikanten in de wereld.
Dr. Schutz heeft meer dan 50 jaar ervaring en een fabriek in Hessisch Oldendorf te Duitsland alwaar onze producten in een 0 fabriek (waar wij streven naar een optimaal hergebruik van grondstoffen en energie) onze milieu verantwoordelijkheid nemen. Tevens zijn al onze producten EC1 geclassificeerd, en leveren zo mogelijk de minst belastende waardes voor mens en milieu!

Wat doen wij
Dr. Schutz Benelux is de officiƫle en enige distributeur voor de Benelux, wij leveren producten (chemie) in de vorm van speciale reinigers voor met name vloeren, beschermende polymeren voor met name vloeren en twee componenten coatings voor met name vloeren.
Reinigers, strippers, polymeren, transparante coatings en kleurcoatings.

Dr. Schutz heeft een direct marketing concept als het gaat om professionele verwerkers, dit houdt in dat deze direct door ons kunnen worden beleverd en voorzien worden van Technical Support. Ook scholingen om onze producten op professionele wijze te kunnen aanbrengen kunnen wij voor uw bedrijf organiseren. Wel dient hiervoor een standaard contract waarmee wij een commitment aangaan met zogenoemde dealers, hierin worden tevens leveringsvoorwaarden vastgelegd.

Daarnaast hebben we in het professionele circuit ook nog resellers zoals groothandel en grossiers die de vakhandel beleveren.
Wij doen er alles aan om met gebruikmaking van social media, u constant op de hoogte te houden van alle innovatieve producten en toepassingen