maandag 27 mei 2013

Sponsorplan Dr. Schutz

drschutz sponsorplan

Mijn zoontje Bram is zwaar gehandicapt, dit zou je misschien niet zeggen als je hem voor het eerst ziet op een foto. Hij is 16 jaar momenteel en heeft het verstandelijke vermogen van een 2-4 jarige, daarnaast is hij ernstig autistisch. Hij heeft het meeste rust als alles duidelijke structuren heeft en daarnaast vinden deze kinderen het heerlijk om te lopen of te fietsen.
Tot zijn 15e jaar hebben wij hem met heel veel liefde en energie thuis verzorgd, helaas komt er dan een tijd dat dit niet langer mogelijk is en heeft Bram dan ook gelukkig een plekje gevonden bij de Zonnehuizen in Zeist waar hij 1 op 1 begeleiding krijgt.
Omdat hij aanvallen heeft van enorme angsten, zijn er wel regelmatig escalaties geweest. Thuis was dat in een gezinsverband onmogelijk nog langer op te vangen. Wij zijn blij dat er een plek is waar Bram wordt opgevangen en waar ze tevens de duidelijke structuren, waarbij deze kinderen het meeste rust krijgen, kunnen bieden. Elk weekend komt Bram dan even thuis en elk weekend ervaren we weer welke enorme zorg het vraagt om dit soort kinderen, juist te kunnen verzorgen. Een kleine glimlach van Bram geeft dan al voldoening.
Ons respect is dan ook groot voor de verzorgers in deze instellingen, die met weinig middelen deze kinderen met bezieling willen begeleiden. Een roeping zouden wij het willen noemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten